Cremă BB sau cremă CC – Cum să faceți alegerea!

Dacă doriți să renunțați la acoperirea deplină a unui fond de ten, dar doriți totuși un efect care să facă tenul perfect, ar trebui ca următoarea pe lista de dorințe privind produsele de înfrumusețare să fie o cremă BB sau o cremă CC!

În timp ce acestea diferă ușor ca textură și scop, ambele ajută la accentuarea și scoaterea în evidență a pielii dvs. naturale. Doriți să aflați mai multe despre aceste produse de machiaj indispensabile? Citiți în continuare pentru a descoperi mai multe despre crema bb sau crema cc, cum diferă între ele și care ar putea fi cea mai potrivită pentru tenul dvs.

Ce este crema BB?

Dacă vă întrebați „ce este crema BB”, iata răspunsul!

Crema BB înseamnă „beauty balm” (balsam de înfrumusețare) și este un produs versatil de machiaj, care merită aproape cu siguranță un loc în colecția dvs. de produse de înfrumusețare. Cremele BB sunt îndrăgite pentru că sunt ușoare, acoperă complet în timp ce netezesc, perfecționează și chiar hidratează tenul fără efort, pentru a obține un finisaj similar pielii naturale.

Multe creme BB au, de asemenea, o formulă adecvată pentru o gamă largă de tipuri de ten, cu proprietăți suplimentare de bază și SPF. Este produsul perfect pentru momentele în care aveți puțin timp la dispoziție, dar vă doriți totuși un ten neted și perfect!


Ce este crema CC?

Crema CC înseamnă „colour correcting” (corectarea culorii), făcând-o să fie mai potrivită decât crema BB pentru persoanele care doresc să mascheze o decolorare, pigmentare, imperfecțiune sau roșeață a tenului.


Crema CC este formulată pentru a oferi un nivel mai mare de acoperire decât crema BB, dar totuși este ușor de aplicat și se simte confortabil pe piele. Ea conține pigmenti speciali care pot ajuta la estomparea sau acoperirea anumitor probleme de pigmentare sau roșeață a pielii. De exemplu, o crema CC cu nuanță de verde poate ajuta la atenuarea roșeții, iar una cu nuanță de galben poate ajuta la estomparea cearcănelor.

Crema CC poate fi utilizată singură sau peste crema BB pentru a obține un aspect mai uniform al tenului.